BIL & BIL CONSTRUCT Va PUNE LA DISPOZITIE urmatoarele servicii:

Oferim consultanta de specilitare in constructii, bazata pe experienta acumulata in decursul anilor. Consultanta pe perioada executiei: vizite la santier, schimbari de solutii, etc.
Oferim clientului posibilitatea de personalizare a modului in care se finiseaza lucrarea, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de finisaje.
Servicii profesionale de vopsitorie si zugraveli pentru zona de cosntructii industriale si constructii rezidentiale executate cu aparaturi profesionale de mare performanta, de o echipa bine pregatita si de specializare in domeniu.
Optimizam orice proiect de structura de rezistenta, astfel incat, proiectul rezultat sa poata fi executat cu consumuri minime de resurse materiale, umane si tehnologice, asigurand in acelasi timp stabilitatea si rezistenta constructiei proiectate. Oferim servicii pentru toate tipurile de constructii: civile, industriale, agricole sau speciale.
Transformam un spatiu gol sau nepotrivit intr-un spatiu confortabil, ergonomic si cu un design atractiv.
Executam pardoseli industriale din ciment elicopterizat superfinisat precum si montaje profesionale cu gresie, parchet sau marmura.
INSAMANTARE SI HIDROINSAMANTARE GAZON, montare rulouri de gazon, realizari alei si pavaje, iluminat exterior, piscine sau iazuri, terasari si sisteme de drenaj.
Oferim sisteme moderne si performante de izolare termica cu materiale precum polistiren, vata bazaltica sau spuma poliurentanica pentru cladiri de locuinte sau industriale, terase, acoperisuri, mansarde sau hale.
Executam montaj si proiectare pentru fatade ventilate sau pereti cortina autoportante, placari cu aluminiu compozit sau sticla.

Consulta lista noastra de preturi standard    

hidroizolatii

HIDROIZOLATII

Societatea noastra executa o gama larga de sisteme si solutii hidroizolante cu membrane bituminoase si PVC.
  • Executie hidroizolatii si termoizolatii pentru sisteme de acoperis.
  • Executie de sisteme pentru acoperisuri cu vegetatie.
  • Reparatii si etansari pentru cladiri civile si industriale.
  • Impermeabilizari pentru structuri de beton (fundatii si subsoluri).
constructii civile

CONSTRUCTII CIVILE

Executam constructii de case la rosu sau la cheie, apartamente mansardate, cu finisari peronalizate sau ansamburi de locuinte Cu o experienţă de peste 7 ani în domeniul construcţiilor civile şi o echipă exeprimentata, oferim servicii de calitate pentru executarea diverselor tipuri de constructii: de la constructia de case, vile si mansarde la proiecte cu grad înalt de complexitate, pe suprafeţe de toate tipurile şi dimensiunile. Pretul este clar stabilit înainte de începerea lucrării, iar raportul calitate/pret este excelent.
hale metalice

HALE DIN STRUCTURI Metalice

Solutii rapide si eficiente pe baza de structuri metalice pentru diferite destinatii industriale

Oferim clientilor nostri constructii rapide pe structuri metalice pentru diferite destinatii cum ar fi: hale metalice usoare din structuri standardizate, hale de depozitatare sau industriale, cladiri logistice sau comerciale/mixte.

constructii industriale

CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Oferim solutiile adecvate pentru investitia dumneavoastra. Pentru acest lucru va stau la dispozitie specialistii nostri in vederea alegerii solutiei, proiectarea, executia lucrarii. BIL & BIL Construct executa constructii industriale si lucrari pentru unitatile industriale:confectii metalice la hale industriale, structuri de rezistenta, pasarele, podete, balustrade, scari de acces, montaj elemente panouri tip sandwitch de: inchidere perimetrala, compartimentare, pereti nestructurali, invelitori acoperis.